maanantai 28. syyskuuta 2015

Davines hoito

Davines on italialainen perheyritys, joka valmistaa hiuskosmetiikkaa. Yritys on perustettu vuonna 1983. Davinesin tärkeimpiin arvoihin kuuluu kestävä kauneus, - kehitys ja yhteisöllisyys. Davines tuotteet jakautuu erilaisiin sarjoihin joista valitaan hiuksen ja hiuspohjan laadun mukaan sopivat tuotteet.



ENERGIZIN: Elvyttää hiuspohjaa ja hauraita hiuksia sekä vähentää hiustenlähtöä.


NOURISHING: Ravitseva, elvyttävä ja vahvistava. Ravitsee kuivia, hauraita ja vaurioituneita hiuksia ja hoitaa hiuspohjaa.


PURIFYING: Ehkäisee ja hoitaa kuivaa, sekä rasvaista hilseilyä.


REBALANCING: Normalisoija tasapainottaa liiallisesta talinerityksestä kärsivää hiuspohjaa.


DETOXIFYING: Elvyttävä ja uudistava tuote, stressin ja ympäristön rasittamille hiuksille ja hiuspohjalle.


CALMING: Rauhoittaa hiuspohjaa. Erityisesti herkälle tai herkistyneelle hiuspohjalle.


WELL-BEING: Kosteuttava, suojaava ja virkistävä tuotesarja kaikentyyppisille hiuksille. Sopii käytettäväksi myös muiden hoitojen kanssa. 

Kokeilimme hoitoja toisillemme kun olimme aluksi tutustunut tuotteisiin. Minjalle tehtiin esin Detoxifying - mutanaamio hiuksiin. Naamio levitettiin kosteisiin hiuksiin kauttaaltaan, annettiinvaikuttaa 10-15min ja huuhdeltiin huolellisesti pois. Tämän jälkeen hiukset pestiin Nourishing - shampoolla ja lopuksi laitettiin Well-Being - hoitoaine.
Minulle laitettiin ensin Detoxifying superactive joka levitettiin hiukseen kauttaaltaan kamman avulla, annettiin vaikuttaa n. 15 min ja huuhdeltiin huolellisesti pois. Sen jälkeen pestiin Rebalancing - shampoolla ja lopuksi laitettiin Energizin Lotion - seerumi jota ei huuhdella pois.

Hiuksen pinnasta tuli hieman karkea ja ne kuivu huonosti, mutta pinta näytti kiiltävältä ja hyväkuntoiselta, sekä hiuspohja tuntui hoidon jälkeen paremmalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti