sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Syksyn 2015 vaate- ja hiustrendit

Tänä syksynä on muotia isot ja näyttävät  korut. Erilaisia koruja käyttämällä saat yksinkertaisestakin asusta paljon näyttävämmän. Tällähetkellä näkee eniten metallin värisiä, yksinkertaisia, mutta isoja koruja, sekä paljon värikkäitä, timanttisia koruja.


''Lady loafers'' eli mokkasiinit korolla on tulossa takaisin muotiin. Kesällä näkyi paljon tämän mokkasiini mallisia kenkiä, mutta ilman korkoa. Mokkasiinit korolla on syksyn ja talven juhliin, kun taas ''ulko kenkinä'' käytetään viime syksyltä tuttuja mustia bootseja.


  
Leikatut laskokset tuo elävyyttä pitkiin hameisiin ja sopii täydellisesti korkeiden korkojen kanssa. 



Tänä syksynä ei tarvitse sormienkaan palella kun muodissa on lyhyet ja pitkät hansikkaat. Värikkäillä, mutta tyylikkäillä hanskoilla saa väriä muuten pimeään ja synkkään syksyyn.



Vaatteissa tulee näkymään paljon eri harmaita ja metallisia värejä. 90-luku näkyy vahvasti värikkäinä, rentoina vaatteina ja asusteina, sekä korkea vyötäröisillä alaosilla.





Miehet:


Miehillä syksyn ja talven muodissa näkyy rock- henkinen 70-luku, kulmikkailla yksityiskohdilla. Väreissä näkyy lämpöisiä sävyjä, kuten viininpunainen, violetti ja lämpöisen ruskean eri sävyjä yhdistettynä tummaan mustaan ja harmaaseen. 



Baggy trousers & oversize coat: 




Niinkuin vaatteissakin hiusväreissä näkyy tänä syksynä metallisia värejä, kuten hopeista, ruusukultaa, pronssia, jne. Mallina on edelleen ykkösenä Long bob ja toisena tasapitkä lyhyt polkka, myös otsahiukset on tulossa takaisin muotiin. 




Myös hiuksissa, varsinkin kampausten yhteydessä on näkynyt  paljon näyttäviä hiuskoristeita. Hiuskoristeiden ei välttämättä tarvitse olla timanttisia koruja vaan ne voi olla käsin tehtyjä kukkakoruja jolloin koriste on uniikki ja juuri sellainen kun itse haluaa. 


Arkisissa kampauksissa tulee näkymään rentoja niskaponkkareita, puolinutturoita, sivulle eri tavoilla kiinnitettyjä nutturoita, laineita, lettejä... Hiusten ei ole tarkoitus olla viimeisteltyjä vaan muhkeita, ''sotkuisia'' ja lunnollisen näköisä. 


Hiustrendeistä voi lukea lisää aikaisemmasta postauksesta, Miraculosin näytöksestä.

Naisten vaate trendit: Elle - Trend Guide
Miesten vaatetrendit: Vogue


1 kommentti: