maanantai 7. syyskuuta 2015

Rehair NY

Ollaan siis perustettu koulussa NY (nuori yrittäjä)- yritykset. Yrityksen tarkoituksena on saada käsitystä millaista on oikea yrittäminen. Yritys toimii yhden lukukauden tai kalenterivuoden verran ja on osa Vuosi yrittäjänä- ohjelmaa. Perustimme yritykset 2-4 henkilön ryhmissä. NY-yrityksen tavoitteena on saada laaja ja kestävä asiakaskunta ja saada kokemusta palveluammatissa ja luoda mahdollisia kontakteja myös isompien hiusfirmojen kanssa. NY-toiminnassa on aina mukana tukihenkilö, joka osaa neuvoa yrittäjyyden kanssa.
Meidän yrityksessä on kolme osakasta ja kaikille on jaettu omat ''tehtävät'' (esim. toimitusjohtaja, markkinointipäällikkö, myynti- ja ostopäällikkö). Yrityksemme nimi on Rehair NY ja tarjoamme erilaisia hius- ja kauneusalan palveluita sepän yrityspajan tiloissa, kotikäynneillä ja projektien merkeissä. Valmistamme myös hiuskoristeita itse kukista ja tarjoamme valokuvausmahdollisuuden. 
Tähän mennessä ollaan saatu jo rekisteröityä yritykset, avattua niille omat tilit, ollaan käyty yrityspajalla katsomassa tilat ja suuniteltu aukioloajat. Meidän yrityksellä on myös Facebook-sivut ja kotisivuja ollaan juuri tekemässä. Päästään aloittamaan työt yrityspajalla ensi perjantaina 18.9 
klo 15-21. Tarkoitus olisi vielä tilata käyntikortteja ja jakaa mainoslappuja kauppojen ilmoitustauluille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti