tiistai 1. syyskuuta 2015

Syksyn 2015 hius trendit - KC Collection

Se olis nyt sitten toisen vuoden aloitus hiusalalla ja pitäisi vähän blogia herätellä tälleen kesän jälkeen. Ollaa tässä ensimmäiset viikot käytetty NY-yritysten perustamiseen ja parran muotoiluun veitsellä, joista kirjoittelen sitten vähän myöhemmin tarkemmin. 
Eilen oli syksyn ensimmäinen Miraculosin näytös. Meidän luokalta pääsi minun lisäksi kolme tyttöä avustamaan näytöksen valmisteluissa, eli sekottelimme ja levitimme värejä, pestiin ja kuivattiin hiuskia, siivottiin ja kaikkea mitä meiltä vaan osattiin pyytää. Kauneuspuolelta oli myös kolme kosmetologia meikkaamassa mallit.
Näytöksessä käytiin läpi syksyn 2015 trendejä joiden inspiraatio on lähtöisin 90-luvulta. Kokoelmassa on metallinen sävymaailma, hopeisten sävyjen lisäksi näkyy myös ruusukultaa, pronssia ja messinkiä. Värjäystekniikoina käytetään muun muassa Blocking-, Sliding- ja Balayage-tekniikoita. 
Näytöksen jokaisen mallin hiuksiin on käytetty myös Olaplexia joka on uusi kampaamoissa tarjottava lisäpalvelu. Se korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex-hoidossa on kolme osaa, Olaplex Bond Multiplier No.1 joka lisätään värin tai vaalennusaineen sekaan, Olaplex Bond Perfector No.2 huuhtelun jälkeen laitettava hoito joka vaikuttaa vähintään 10min. ja Olaplex Hair Perfector No.3 - kotihoitotuote jolla ylläpidetään hiusten kuntoa. 
Lyhyiden hiusten leikkauksissa ja värjäyksissä korostuu vahvasti teknisyys ja pidemmissä hiuksissa kerroksellisuus ja rikkonaisuus. 
Alla vielä muutamia kuvia näytöksestä. Pahoittelen laatua, kun jouduin kuvaamaan puhelimella.. 







1 kommentti:

  1. Hyvin kerroit kokoelmasta ja varsinkin olaplexistä! Rohkeasti kokeilemaan uusia tuulia!

    VastaaPoista