perjantai 2. tammikuuta 2015

Parhaat hius- ja kauneusblogit

Moi! Saatiin loma tehtäväksi etsiä erilaisia hius- ja kauneus blogeja. Hyviä olisi ollut vaikka kuinka paljon mutta valitsin niistä viisi mieleistä. Kaikista blogeista näkee että kirjoittajalla riitää kiinnostusta postaamaansa asiaan. Blogeihin käytetään paljon aikaa ja se myös näkyy, kuvat ovat hyvä ja tarkasti ajateltuja, ulkoasut on siistit ja tekstit selkeästi kirjoitettu ja blogia päivitetään aktiivisesti.

(Blogit on laitettu alle satunnaisessa järjestyksessä)


Nude on Costumen yksi kauneusblogeista jota kirjoittaa Turkulainen Erika. Blogista löytyy tietoa monipuolisesti hius ja kosmetiikka trendeistä. Blogissa on linkkejä myös muihin Costumen blogeihin. Nude -blogia pääset katsomaan tästä.

Saara Sarvas on Lilyn kauneustoimittaja joka pitää kauneus ja kosmetiikka blogia. Hänet löytää myös Trendistä. Blogissa on hyviä vinkkejä hiusten muotoilusta, hoitotuotteista, kampauksista, trendi meikeistä ja paljon muuta. Saaran blogia pääset katsomaan tästä.

Päästävarpaisiin- blogia kirjoittelee Tamperelainen kampaaja-meikkaaja Lila Syren. Blogista löydät parhaat hiusmallit lyhyestä pitkään, tietoa blondeista ja ruskeista hiuksista ja löydät varmasti tietoa mitä ei välttämättä tajuaisi edes kysyä. Lila kirjoittaa blogiin myös omasta perheestään. Voit käydä blogissa myös kysymässä hyviä vinkkejä hiusista. Blogiin pääset tästä.

Viilankantolupa on Petran omien sanojen mukaan ''rönsyilevä ja kuriton kauneusblogi''. Blogista löytyy parhaat meikki- ja tuotevinkit ja kuten jo blogin nimestäkin saattaa arvata Petra laittaa innokkaasti omia kynsiään ja postailee myös niistä parhaimpia vinkkejä. Blogia pääset katselemaan tästä.

Glitz & Glam -blogia innokkaasti kirjoitteleva Minna on meikkaaja-maskeeraaja. Hän työskentelee teatterissa, kauneus- ja kuvausmeikkaajana. Minnan sanoin ''blogi antaa tietoa tuotteista, unohtamatta vinkkejä ja ohjeita niiden käytöstä.'' Minnan blogin löytät tästä.

2 kommenttia:

  1. Oi, ompa kiva olla tällä listalla mukana:))

    VastaaPoista
  2. Hei ihanaa! Kiitos linkistä <3 :) (vaikkakin se vie vanhaan blogiin, heh)

    VastaaPoista