torstai 8. tammikuuta 2015

Loreal Serioxyl- hoito

Moikka! Taas on joululomilta palattu arkeen. Ollaan aika rennosti aloteltu tätä kolmos jaksoo, eilen kerrattii iha vaa kuulumisia ja käytiin läpi tulevan jakson suunnitelmaa. Tässä jaksossa ois tarkotus alotella pikkuhiljaa oikeeta asiakas palvelua, mikä sopivissa määrin jännittää hieman.
 Mutta tänään aloteltiin leikkaamalla miesten hieman pidempää mallia ryhmissä. Meille ei annettu mitään ohjeita tai valmiita malleja vaan ryhmissä etsimme mieluisan mallin ja toteutimme sen. Tietenkin opettaja neuvoi ja seuraili että menee oikein, mutta muuten toimimme itsenäisesti. Meidän ryhmä valitsi päälle päin pitenevän mallin. 


Harjotuspää ennen leikkausta..

 ..ja leikkauksen jälkeen. Ruvettiin tosiaa leikkaa nyt tota partaaki. 

 Pakko oli lisätä vielä tääkin kun yhdellä ryhmällä oli vähän
 omaperäsempi leikkaus malli. :D

Se niistä leikkauksista, toinen asia mistä halusin kirjotella on tuote mitä rupesin testaamaan. Asiakaspalvelussa on myynnissä Lorealin Serioxyl Fuller Hair- tuotepaketteja, mutta kukaan ei ole kerinny testata miten hyvin se toimii. Tuote tosiaan lupaa paksumman ja tuuheammat hiukset. Hoito mikä mulla on on tarkoitettu hennoille, ohuille ja värjätyille hiuksille, paketteja on myös toinenmikä on luonnosille (värjättyjen sijaan) hiuksille. Vaikuttavia aineita oli GlucoBoost joka vaikuttaa hiustuppeen, (omega 6 johdannainen ja energianlähde) sekä Incell joka vaikuttaa koko pituuteen, (syvävaikuttava hoito).


 Pakettiin kuuluu kolme tuotetta:

STEP 1:
- Puhdistava shampoo ohentuneille, värikäsitellyille hiuksille. 
- Vaikuttava aine GlucoBoost
- Levitä hiuspohjaan ja hiuksiin hellävaraisesti hieromalla, huuhtele

STEP 2:
- Ryhdikkyyttä antava hoito ohuille värikäsitellyille hiuksille
- Vaikuttavat aineet GlucoBoost ja Incell
- Levitä shampoopesun jälkeen kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 1-3 min ja huuhtele

STEP 3:
- Tuuheuttava hoito ohuille värikäsitellyille hiuksille
- Vaikuttavat aineet GlugoBoost ja Incell
- Käytetään pyyhekuiviin hiuksiin
- Hiukset ositetaan 4 osaan otsalta niskaan, levitä tuotetta nokareen verran hiuspohjaan koko jakauksen pituudelta. Ei huuhdella, kampaa tuote myös pituuksiin ja kuivaa hiukset. 

Pestiin mun hiukset koulussa tuotteella tänään ensimmäistä kertaa. Hiuksista tuli pehmeät ja tuuheat, miinuspuoli oli että tuotteet ei tuoksunu kovin hyvälle. Käytän hoitosarjaa nyt kolme kuukautta tästä eteenpäin. Kirjottelen sitten kuukauden välein muutoksista. Tässä vielä lähtökohta:

Hiusten paksuus oli 0,6. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti