torstai 15. tammikuuta 2015

Loman jälkeinen väsymys..

Moikka! Ensimmäine kokonaine kouluviikko loman jälkee on vähitellen ohi ja siltä myös tuntuu. Lomarytmi sen verra jääny päälle että väsyttää ihan älyttömästi! Kyl se tästä ku palailee pikkuhiljaa takas arkee. Mutta paljonhan tässä on taas keretty tekemään. 
Maanantaina käytiin läpi Laser hoito jota sitten osa kokeili tiistaina. Hoidon vaikutus perustuu laservaloon, joka tunkeuttuu päänahan uloimman kudoksen läpi hiustuppeen ja edelleen kapillaari verkostoon. Hoito parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa hiussoluissa sekä vähentää hiuspohjan ongelmia, hiustenlähtöä ja niiden ulkonäköä. Parantaa myös värin ja permanentin kestoa. Sarjahoitoja ei suositella jos asiakkaalla on valoherkkyyttä aiheuttavia lääkkeitä (esim kortisonit, voimakkaat antibiotit ja psyykelääkkeet), epilepsiaa sairautena, sydämmen tahdistin, syöpä sairautena, raskaus tai alle 18-vuotias (koskee ainoastaan sarjahoitoja).
Tiistaina värjäsin Soilille tyven Colorance kestosävytteellä ja kokeilin sen jälkeen Laser -hoitoa. 


Hiukset ennen värjäystä ja hoitoa. 
Soilin oma väri on nii tumma ettei sitä paljoo erota.


Käytettiin tosiaan Colorance Plussaa, ja
 sekotettiin 7NN+6B josta tuli oikein hyvä väri!



Pesin Soilin hiukset ihan tavallisesti värjäyksen jälkeen värishampoolla ja -hoitoaineella.
Sen jälkeen suihkutin päänahkaan Scalp Treatment -hoitosuihketta ja latvoihin levitettiin 
Cicamed hoitoainetta. Tämän jälkeen laite laskettiin Soilin päälle niin että laitteen reuna oli kulmakarvojen kohdalla. Kun laite oli vaikuttanut 15min huuhtelin ylimääräisen hoitoaineen hiuksista pois ja kuivasin ja muotoilin ne normaalisti. 

 Hiukset värjäyksen ja hoidon jälkeen. 

Keskiviikkona kosmetologi 1lk kävi meillä asiakkaana. Jokainen oli saanut kirjottaa alustavasti ylös mitä saattaisi haluta, esim raitoja, kevytväri, tyvenvärjäys, kestoväri.. Mun asiakas halus tyvivärin piiloon kevytvärillä. Hän halusi tyviväristä tummemman kuin latvasta, se ei kuitenkaan saanut olla liian tumma tai punertava. Päättelin hänen omaksi väriksi n. 8. En uskaltanu kovin tummia värejä sekotella ettei väristä vaan tule liian tummaa joten laitoin 15ml 7N + 5ml 6B. Lopputuloksesta oisi saanut kuitenki tulla hieman tummempi, mutta virheistä oppii joten tiedänpähä ens kerralla sekoittaa hieman tummempaa väriä! Asiakas näytti kuitenkin tyytyväiseltä lopputulokseen. 

Vasemmalla hiukset ennen värjäystä ja oikealla jälkeen. Luokan valo vääristää vielä kaiken lisäks joten tossa ei näy muutosta niin hyvin kuin luonnonvalos. 

Tänään oli sitten harjotus asiakaspäivä. Mulla kävi vaan yks asiakas joten harjottelin kampauksia ja leikkasin miestenhiustenpään ajankuluks. Iskä tuli sit kolmelta ja leikkasin sen hiukset mikä oli hieman haastavaa koska sillä on aika vahvasti luonnokiharahius ja en vielä kertaakaan oo semmosta leikannu. Mutta kyllä sekin sit loppujen lopuks meni ihan hyvi. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti