keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Elumen

Elumenin vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan - täysin ilman hapetetta ja ammoniakkia. Se on yhtä kestävä kuin tavallinen kestoväri (hapeteväri), mutta hellävarainen ja hoitava. Elumenin negatiiviset pigmentit tunkeutuvat hiuksen sisään ja tarttuvat lujasti positiivisesti varautuneeseen hiukseen. Väri imeytyy avaamatta suomukerrosta jolloin hiuksen rakenne ei vahingoitu. Värin levityksen jälkeen, pesuvaiheessa levitetään hiuksiin Locki joka nimensä mukaisesti lukitsee värin hiuksiin ja näin pidentää värin kestoa. 
Saatiin kokeilla Elumenia omien hiusten laittopäivänä. Halusin asteen vaaleampaa väriä joten mulle tehtiin ensin vaalennuspesu, jonka jälkeen tyveen levitettiin kesto väri, koska Elumenia ei suositella laitettavaksi suoraan hiuspohjaan. Lopuksi latvoihin levitettiin vielä Elumen. 
Emmille taas laitettiin kirkastava Elumen koko päähän tyvestä latvaan, eikä tyvelle tapahtunut mitään erityistä, siitä tuli erittäin hyvä! :) 




Asiakas päivänä pääsin kokeilemaan huppuraitoja. Hupun alle hiukset kammattiin samanlailla kun asiakas halusi niitä pitää. Raitahuppuun levitettiin hieman talkkia että se irtoaa helpommin hiuksista pois ja laitettiin syvälle päähän. Sen jälkeen nypittiin virkkuu koukulla ohuita hiusosioita aika tiheään tällä kertaa, kun asiakas halusi raitoja paljon. Alla olevasta kuvasta puuttuu värin levitys koska unohdin ottaa kuvat, mutta levitys aloitettiin alhaalta, hiusrajoilta ja edettiin päälaella. kun väri oli kerran levitetty, kammattiin hiukset selvityskammalla ja lisättiin loppuväri kaikkialle ettei kuivia kohtia jäänyt. Käytin SilkLiftin ammoniakitonta jauhetta ja 9% hapetetta. Värin lopputulos oli omasta -ja asiakkaan mielestä hyvä. 



Ja nyt on mennyt 2 kuukautta Serioxyl- hoitoa ja kyllä vähän eroa huomaa. Hiukset ei ole paksuuntunut, mutta mulla on edelleen sitä hiusta paksuntavaa ainetta jälellä aika reippaasti, koska se on todella riittoisaa. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti