keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Raidoitus tekniikka

Moikka! Eilen meillä kävi asiakkaana valokuvaajat, jotka kuvasivat meidän halloween päivän. Tehtiin hiusten värjäykset yhdessä koska aikaa oli aika rajallisesti ja ollaan vasta värjäys aloitettu, että varmasti kerkesi. Lisäks harjoiteltiin harjoitus päähän raidotus tekniikkaa ja jo tänään saatiin tehdä toisillemme.
Tehtiin Kerstinin kanssa yhdessä yksi väri. Asiakas halusi kirkkaan oranssit hiukset ja tyvikasvun piiloon. Käytettiin tyveen TopChicin kestoväri ja pituuteen Elumenia.



 Väri emulgoitiin ja sen jälkeen pestiin väri päänahasta shampoon kanssa ihan normaalisti. 


 Sen jälkeen hiukset ositettiin muutaman kerran ja niihin levitettiin hoitava
Elumen Lock joka lukitsee värin hiukseen ja antaa sileän lopputuloksen. 
Lockin annettiin vaikuttaa viisi minuutia ja huuhdeltiin pois.

Väristä tuli erittäin hyvä, sellainen kun pitikin ja asiakas oli tyytyväinen. 

Harjoitus pään raidoitus onnistui hyvin ensimmäiseksi kerraksi! 




Tehtiin Emmin kanssa Jennille tänään raidat. Tavoitteena oli vaaleat, ei keltaiset, ohuet raidat pääli osaan. Sekoitettiin 9% hapetetta, Silklift strong jauhetta ja Silklift seerumia. 


 Väri ainetta levitetään ensin hieman foliolle, sen jälkeen otetaan pieni osio hiuksia 
(me käytettiin neulonta tekniikkaa jolla saa ohuita raitoja) ja aine levitetään hiuksen 
pituuteen, mutta tyveenjätetään pieni osa värjäämättä. Folio taitetaan puoliksi ja reunat sisäänpäin. Otetaan pieni osio hiusta joka jätetään värjäämättä ja siitä ''neulotaan'' ohuita hiussuikaleita
ja toistetaan aikaisempi. 

Väriaineen vaikuttamista pitää seurata jatkuvasti ja muistaa, että ensimmäisenä laitetut raidat saattaa olla valmiit kun viimeiset saadaan levitettyä, niin kuin meillä oli. Siinä tapauksessa mennään pesemään jo valmiit raidat ja annetaan loppujen vaikuttaa vielä pesupaikalla. Ennen kun foliot poistetaan täytyy tarkistaa että väri on levittynyt kunnolla kaikkialle. 

 Väriaine pestään pois värishampoolla ja -hoitoaineella. 

Olimme tyytyväisiä lopputulokseen ja Jennikin sanoi pitävänsä raidoista. 


1 kommentti:

  1. Upeita luonnoksia. Raidat tuovat heti aivan uutta ilmettä hiukseen, näyttävät paksummiltakin. Meidän tytär on toivnut joululahjaksi kampaamokäyntiä. Hän tahtoisi balayage värjäyksen. https://www.hairlekiini.fi/jyvaskyla-balayagevarjays

    VastaaPoista